Vi har idag 2st banor till förfogande båda är godkända banor samt svemo anslutna så licens måste ni ha för att åka på båda banorna

Bergby banan;

Ligger i Bergby i Vendel, Mycket enkel bana att köra på väldigt lättkörd perfekt för den som precis har börjat eller för den som gillar fart det går fort där. Bergby banan är öppen alla dagar fram till kl 21 däremot kör vi INTE där under tjäl lossning på våren eller den grisigaste tiden på hösten innan tjälen kommer. Tänk på att ni betalar 100KR INNAN ni börjar träna det går med kontanter eller swish följ pilningen och var INTE otrevlig om markägaren kommer och vill se licensen eller att ni betalat.

Knivsta banan Stora Älgboda;

Ligger utanför Knivsta mot Ledinge Näs
kord; latitud 59.710658 longitud 17.851828 detta är en ny bana och är mera skog och riktig enduro och för att komma dit kör man igenom en lite by KÖR VÄLDIGT LUGNT PÅ VÄGEN UPP TILL BANAN DET KRYLLAR AV UNGAR Å LÖSA DJUR DÄR. Banan är öppen Onsdag 16-21 samt söndag 9-14 respektera detta.  

Samma regler gäller här betala helst med swish INNAN ni börja träna och vid kontroll av licens och betalning var inte otrevliga det vinner ingen på.

Samma sak här vi kör inte under dom grisigaste perioderna på året har vi långt att åka ring Örjan om ni e osäkra på hur det ser ur står det en skylt att bana e stäng så är den stängd. På första sidan står det om banorna är öppna eller stängda med

Välkomna att komma och träna